Vi fixar er site!


Väldigt många företag saknar den personen som sköter om hemsidan. Hemsidan borde fixas, uppdateras men tiden räcker inte till… Låter det bekant?


Kontakta oss!

 

Vi har hjälpt kunder sedan 1996


Istället för att anställa en webansvarig som sköter hemsidan så gör vi det åt er när det behöver fixas, uppdateras, ändras eller vad ni behöver hjälp med, så ni kan fokusera på er verksamhet och göra det ni är bäst på!

Alla är välkomna att höra av sig!


  • Våra kunder är allt från enmansföretag till stora företag.
  • Vi hjälper både Svenska och utländska kunder.
  • Vi fixar små engångsuppdrag, långsiktiga samarbeten och årliga serviceavtal.

Priser

Vi har två debiteringstaxor. En lägre (rabbaterad) taxa för våra egna webhotellskunder som är våra Premiumkunder. Och en normal standardtaxa för externa, engångs och icke (ännu) webhotellskunder.

För våra kunder debiterar vi bara för den verkliga tiden som vi jobbat med ert uppdrag. Låter ju logiskt kan tyckas, men oftast debiterar webbyråer 1 tim oavsett om det tog 5 minuter eller en kvart.

Så om ni vill byta ut en bild i er webshop, lägga på er logga och www-adress på er bild, och det tar oss 5 minuter, så sätter vi upp 5 minuter på ert konto. Nästa jobb kanske tar 30 minuter. Nästa 15 miuter osv. Förnst när ni kommer upp i en timme, eller ett bestämt belopp, så debiteras ni för det arbete vi gjort åt er.


Tänk på!

... att den tid det tar för er att göra något på er sida, som ni kanske inte fullt ut behärskar, har glömt hur, eller har rätt program för att göra, går många gånger fortare för oss som jobbar med detta dagligen (och så blir det rätt och snyggt på en gång).Regular client

Standard support för engångs uppdrag, ej registrerade Webhotellskunder.

800-1200:- /tim

beroende på typ av uppdrag.


Premium client

Premium WebAdmin support för registrerade Webhotellskunder eller serviceavtalskunder.

400-600:- /tim

beroende på typ av uppdrag.


priser exl. moms.


 

Vill ni bli Premiumkund?
Har ni frågor?